V.Kremlík promluví na oslavách 28. října

26.10.2010 18:20

(Svobodni.cz) Autor tohoto webu byl požádán, aby pronesl pár slov na oslavách "Dne nezávislosti". Vzhledem k tomu, že Evropská unie je stále více řízena na základě nevědeckého učení, že za špatné počasí mohou zlí lidé, je postoj Klimaskeptik.cz k EU jasný. Řítí se na nás uhlíková daň, za biopaliva a solární elektrárny platíme draze už nyní. To vše prý v zájmu boje s klimatem. Nesmysl. Na klima redukce uhlíku nemá žádný měřitelný vliv. Jde jen o to, aby si někdo  nacpal kapsy a aby jisté mocenské kruhy získaly více moci, jak řídit naše životy. O klima tu vůbec nejde.

Poslední říše na našem území řízená podle takových tmářských pověr byla ta Habsburská. Té nás zbavil TGM a za to mu budiž díky. Podaří se EU reformovat? Nebo ji budeme jednou muset opustit jako jsme opustili říší Habsburskou?

Přiznejme si, že Svobodní v tuto chvíli nemají sílu takový rozvod s Bruselem prosadit. Ale i ta nejdelší cesta začíná prvním krokem.

 

POZVÁNKA:

28. října 2010
15:00 - 16:00

Zveme všechny příznivce nezávislé a svobodné České republiky na shromáždění Strany svobodných občanů u příležitosti státního svátku 28. října, v den 92. výročí vyhlášení nezávislosti na rozpadající se nadnárodní říši.

Setkání Svobodných ke DNI NEZÁVISLOSTI se uskuteční ve čtvrtek 28. října 2010 od 15 hodin v Praze na Jungmannově náměstí. Na akci vystoupí s krátkými proslovy mj. Petr Mach, Miloslav Bednář, František Matějka, Vítězslav Kremlík, Ladislav Jakl či čersvtě zvolený zastupitel za Svobodné v Sokolově Jiří Pánek.

Přijde čas, kdy Česká republika bude opět svobodná a nezávislá na bruselském diktátu.

Ukázka z loňského shromáždění:

https://www.youtube.com/user/svobodni#p/u/6/6XrwmpyOp3s

" Dneškem zakládáme tradici setkávání ke Dni nezávislosti a těším se, že se zde na Jungmannově náměstí jednou sejdeme k oslavě skutečné nezávislosti ", uvedl na loňském shromáždění předseda Svobodných Petr Mach

www.svobodni.cz