Eko-fašisté prohrávají na Wikipedii

16.10.2010 10:01

(ClimateMadness) Connolley byl redakcí Wikipedie vykázán a už nadále nesmí editovat cokoli, co se jen vzdáleně podobá tématu "klima".

Britský eko-fašista přepsal přes pět tisíc stránek na Wikipedie, aby z nich vymazal pravdu o přirozených změnách klimatu. Dokonce se vloudil mezi oficální redaktory anglické Wikipedie! Díky němu se z anglických wiki-hesel o klimatu nedozvíte prakticky nic - kromě eko-fašo propagandy o tom, že za špatné počasí mohou zlí lidé.

Když jste zašli na heslo "globální oteplování", tak jste se místo o oteplování dočetli o skleníkovém efektu. Ani slovo o jiných příčinách oteplování nyní či v minulosti!

Více viz v článku O. Klimánka: Klimatický boj na Wikipedii aneb Manipulace, kam se podíváš

a v článku "Wikipedia - Don't trust it on climate"

William Connolley se tak stal možná důležitějším lhářem a propagandistou nežli Al Gore. Lidé totiž mají tendenci spoléhat se na Wikinu jako na neutrální objektivní zdroj informací.

Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.

Nedávno i našimi médii proběhl sólokapr  o tom, že renomovaný fyzik Hal Lewis rezignuje z vědecké asociace APS na protest proti snahám ututlat Climategate.

Connolley nelenil a z Wikipedie vymazal jakékoli zmínky o této věci, která je pro alarmisty velmi ostudná a nepříjemná.

Nelze si nevzpomenout na Stalina, která z učebnic dějepisu vymazal vše, co se mu nehodilo.

Proto také Billovi říkám eko-fašista. Cenzura a pálení knih to jsou jedny ze znaků fašismu.

Takovéto totalitní přepisování dějin a cenzurování... to bylo moc i na Connolleyho spolu-redaktory.

Rozhodnutí  redakce viz: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Arbitration/Requests/Case/Climate_change/Proposed_decision#William_M._Connolley_topic-banned_.28R3.29

Pozdě, ale přece. Díky.