Al Gora opustila už i žena

07.06.2010 10:13

(AP) V lednu 2010 Al Gore oznámil, že se s ním po 40 letech manželství rozvádí jeho žena Tipper. Pokud někdo věří, že to nesouvisí s Climategate, ať se vzpamatuje. Čirou náhod ho opouští přesně ve chvíli, kdy se z Al Gora stala živoucí parodie. Po odhalení, že "lidmi způsobená klimapokalypsa" byl podvod založený na falšování grafů (tzv. aféra Climategate), zostuzený Al Gore pomalu přestal vycházet z domu. Jeho odpůrci dokonce založili stránky, kde sledovali, jak dlouho se Al Gore skrývá. Vtipný byl třeba článek, který spekuloval, zda se Al neskrývá spolu s Usámou v jeskyních Afghánistánu.

Na tomto videu můžete vidět před čím se Al tak schovává:

Ambiciozní Tipper nemá žádnou chuť být vdaná za směšného zkrachovalého podvodníka. Alovo tvrzení, že prý vynalezl Internet, se ukázalo být omyl. Asi tisková chyba. Ve skutečnosti vynalezl globální oteplování.

 

 

 

 

V roce 1997 se Al v jednom interview zmínil, že prý román Ericha Segala "Love Story" byl inspirován právě dvojicí Al & Tipper. Nyní romance končí. Půlku uhlíkových milionů dostane Alova bejvalka. Al Gore je pátý největší akcionář uhlíkové burzy v Chicagu (CCX).