Úvodník Washington Times: Druidové v US Army zabíjejí ekologicky?

08.05.2011 16:43

Editorial: Air ForceWitchcraft. Washinton Times 5.května 2011

"Ozbrojené síly podlehly kouzlu politické korektnosti".

"Akademie vojenského letectva (Air Force Academy) v úterý pořádala ceremonii k zasvěcení kupy kamenů v prostorách akademie, aby sloužila k "náboženským ceremoniím uctívačů Země" (worship area for followers of Earth-centered religions). 

"Na tomto místě mohou kadeti provádět své rituály, pokud jsou čarodějnice, kouzelníci či uctívači stromů. Kamenný kruh je před návštěvnickým centrem. Je určen těm, kteří se hlásí k Druidům či kultu Wicca."

"Air Force v tom není sama.  Ve středu americká armáda v Marylandu pořádala živou demonstraci své nové munice M855A1, kterou se chlubí jako "projektilem, který je přátelský k životnímu prostředí." (environmentally-friendly projectile). Nová munice s měděnou špicí dává vojenským šaržím možnost chlubit se v Kongresu, že i ve válečných operacích "něco dělají" pro záchranu planety. To otvírá zajímavou otázku. Použil SEAL Team Six "zelené kulky" když zabíjel Usámu bin Ládina? Bude námořnictvo muset nakoupit uhlíkové povolenky, aby offsetovalo svou uhlíkovou stopu po této úspěšné misi?"

"Vyvolává to celé otázku, zda v armádě není vlastně více uctívačů Země, než jsme mysleli. Ačkoliv se halí do hávu vědeckých termínů, kořeny ideologie globálního oteplování jsou v zásadě pohanské. Tento věroučný systém, o kterém je dnes zakázáno pochybovat, tvrdí, že materiální oběť - otočte doma termostatem dolů a vyměňte své žárovky - zajistí lepší počasí. Jde o moderní ekvivalent tanců deště. A tito novopohané nyní mají v horách Colorado Springs vlastní svatyni za federální peníze."