Na obranu Paroubka: Lepší než uhlíkový režim z Bruselu

25.05.2010 11:38

Zatím se zdá, že volič nepokládá Brusel za problém. Až na něj dopadne uhlíková daň, snad mu to konečně dojde. Do příštích voleb.

Zatím ale voliči na pravo od středu u nás pokládají za prioritu, aby nevyhrál pan Paroubek.

Já to nechápu. Není snad Barosso a Brusel daleko větším Paroubkem? Hlavní regulace a sovětizace přece nehrozí od Paroubka ale od uhlíkového režimu v Bruselu. Víte, kolik je v EK komunistických kádrů? Tolik aparátčíků by si Paroubek vzít do vlády nedovolil.

 

Zakázal by nám snad Paroubek žárovky nebo teploměry? Brusel nám chce regulovat život i do takovýchto detailů!

Rozdíl je v tom, že veřejnost o nešvarech EU moc neví, média se jim příliš nevěnují. Je to tak nějak daleko. Většina Čechů asi nikdy neslyšela, jak skončila Santerova komise (Evropská komise), takže žije v iluzi, že Brusel je lepší hospodář než česká vláda.

A proč to pletu sem? Protože bruselská energetická politika stojí na zdiskreditovaných zprávách IPCC. Stojí na "podvodu s globálním oteplováním". A nás to stojí peníze. To Brusel vymyslel ty kvóty, podle kterých jsme se pustili do dotování biopaliv a fotovoltaiky. Bruselu poděkujte za účty za elektřinu.

Klimatismus je v Bruselu záminkou vrátit se oklikou k sovětskému centrálnímu plánování. A nevím jestli je to úplně ten nejlepší nápad.

... A ještě jednu výhodu pan Paroubek má. Můžete ho v příštích volbách odvolat.