Klimaskeptik.cz do Evropského parlamentu

08.02.2014 22:07
Už víte, koho budete volit v květnu 2014 do Evropského parlamentu? Já jsem se rozhodl kandidovat za Stranu svobodných občanů. Proč? Třeba proto, že to byla jediná strana, která měla odvahu vystoupit proti zákazu žárovek. 
https://web.svobodni.cz/clanky/iv-vii-kandidati-v-primarkach-pro-volby-do-evropskeho-parlamentu 

PROFIL:

Mgr. Vítězslav Kremlík, vystudoval anglistiku a historii na filosofické fakultě. Povoláním překladatel. Autor stránek Klimaskeptik.cz, zdokumentoval celý podvod s globálním oteplováním. Vystupoval v televizi i v Senátu Parlamentu ČR, publikuje články v Lidových novinách.

„Věřím, že jako europoslanec bych měl lepší zázemí pro osvětu. Změny klimatu existovaly vždy, zastavit je nelze a uhlíková daň počasí nezlepší. Europarlament může fungovat jako hráz, v roce 2011 zamítl zvyšování nesmyslných klimatických závazků z 20 na 30 %,“ vysvětluje Vítězslav Kremlík. Eurokomisař Tajani označil boj proti CO2 za „ekonomický masakr“. Energie jsou kvůli tomu až 3x dražší než v USA. Jde ale i o mravní otázku. Klimatické náboženství se svým pronásledováním kacířů a svou iracionalitou nás vrací zpátky do středověku.“

Brusel má strach z letošních eurovoleb (Aneb: O co se v EP bude bojovat v nejbližších letech)

Brusel šikanuje dokonce i Nory a Švýcary, kteří v EU nejsou (Aneb: Proč je důležité, abychom měli své lidi v EP)

Zakázaná žárovka

FOTO:  https://spoljaric.blog.idnes.cz/c/222571/Fotoblog-rozdavani-zakazanych-zarovek.html