Obama: chceme vytvořit globální režim

13.04.2010 10:08

(Guardian) V Bonnu probíhala další klimatická jednání. V hotelovém počítači Obamovi lidé zapomněli pár dokumentů. Interní materiály a instrukce. Ty se dostaly do rukou novinářům. Zajímavé formulace:

"Podpořit vnímání, že USA konstruktivně spolupracuje na jednáních OSN s cílem vytvořit GLOBÁLNÍ REŽIM na boj proti změnám klimatu."

(Reinforce the perception that the US is constructively engaged in UN negotiations in an effort to produce a global regime to combat climate change. This includes support for a symmetrical and legally binding treaty)

Až tedy zase uslyšíte něco o NWO, budování "jediné světové vlády, neťukejte si na čelo. Nejde o praštěnou spikleneckou teorii. Jde o oficiální cíl některých kruhů.

Klimatický alarmismus je jen nástroj. Využijí naivní environmentalisty a až budou mít svou globální mocenskou strukturu postavenou, odhodí je jako vymačkaný citrón.

Na rizika upozornil už lord Acton: "Moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně." Co může být větší moc, než ovládat celou planetu?