MWP Konfere... tajná schůzka Climategate týmu v Lisabonu

23.10.2010 10:20

(mwplisabon) Pokud někdo na okamžik uvěřil, že po Climategate se klimatologové zastydí a vrátí se ke slušné vědě, má smůlu. Sázku jste prohráli, naivkové. Climategate hokejkový tým (ne, Jágr v tom není) plynule pokračuje ve strategii známé z jednoho CRU-emailu. Tj. uspořádali sympozium na téma JAK SE ZBAVIT STŘEDOVĚKÉHO TEPLÉHO OBDOBÍ (MWP).

Prvním řešením je ho přejmenovat. Nyní už to není středověké teplé období, ale středověká klimatická anomálie MCA (Medieval Climate Anomaly).

Schůzky se účastnil celý tým autorů Hokejkového grafu (Mann, Bradley, Hughes), nechyběl don Jones.

Zajímavé je, že symposium proběhlo v naprostém utajení, bez jakékoli informace v médiích. Už před měsícem, na konci září 2010. Takže bych tomu říkal asi spíše "tajná schůzka". Zajímalo by mne, zda to měli v nějakém sále nebo zda se sešli konspiračně někde třeba v opuštěných docích. Možná měli kvůli utajení i falešné nalepovací kníry. Škoda jestli z toho nejsou fotky.

Abstracts (obsahy přednášek) zde

Všem popíračům klimatických změn, kteří tvrdí, že klimatická změna je novinka, doporučuji léčbu. Stačí návštěva www.co2science.org sekce MWP Project.

Autor MWP Project, dr. Idso a jeho tým, nebyli na sympozium pozváni, ačkoli patří mezi nejvýznamnější badatele v této oblasti. Myslím, že to mluví samo za sebe. Asi by jim tam kazil "konsensus". Mohl by nedejbože říci něco, co vyvrací jejich názor.

Tomu říkám dělat účet bez hostinského.

 

(Další důkaz o diskriminaci nevěřících: Když nepatříte mezi vyvolenou kliku kamarádů, na konference s chlebíčky a výlety vás nikdo nepozve. Lidé nejsou slepí a vidí, co se děje heretikům. Průměrný klimatolog se netouží stát mučedníkem a tak radši bude držet ústa a krok. Aby ho taky nevyloučili z klubu).

 

Více o Craigu Idso zde