Gratulace Neviditelnému psovi: Milion čtenářů denně

08.12.2010 10:10

(Neviditelny Pes) Zvířátko, bouračka, reklama, nevěra, zvířátko, reklama, bouračka. Tak dnes vypadá zpravodajství v masových médiích. Za starých časů tak vypadal jen bulvár ("tabloids"), dnes už je to všude. O tom, co skutečně hýbe světem, se divák nedozví. O to důležitější je nové médium zvané internet a kvalitní publicistické portály jako Neviditelný pes.

Ondřej Neff, zakladatel "psa" píše:

"Laskavý čtenář mi snad promine, že se s ním na tomto místě podělím o svoji velkou radost. Čtenost webového deníku Neviditelný pes překonala v listopadu pro mě magickou hranici jednoho milionu přístupů. Je to samozřejmě zásluha všech autorů článků, zásluha redaktora Jiřího Wagnera, který to vše organizuje, pořádá a popohání jako dirigent velkého orchestru, a poděkovat chci i Lidovým novinám, které náš projekt vzaly pod křídlo a poskytly mu technické zázemí, bez něhož by se podobný projekt jen těžko dařil. Příští rok v dubnu to bude patnáct let, co Neviditelný pes zahájil svoji činnost."

Skore neviditelného psa: Milion za měsíc, 34 tisíc denně.

Je mi ctí, že jsem v roce 2010 mohl být jedním z kmenových autorů v tomto projektu. Dodnes to dělá už nějakých 80 článků. Z toho už by se dala udělat knížka.

A děkuji tímto redakci i Jiřímu Wagnerovi, že takto umožnil, aby veřejnost byla informována o aféře Climategate a o slabinách alarmistické doktríny IPCC. Protože neviditelný pes to sice ví, ví to i každý tučńák, ale z televize se to nedozvíte.

Díky.