Dobrá zpráva: Problém s čištěním vody vyřešen

25.07.2011 09:31

Václav Vlk st. na Neviditelném psu uveřejnil další geniální článek s názvem "Víc než tisíc ekologistů". Článek potvrzuje, to co říkám dávno. Že ekologické problémy nevyřeší dotace, pětileté plány, konference, výbory ani strašení. Ale náhodné vynálezy soukromých subjektů.

===============

"Jistá, jinak celkem neznámá dáma ze Singapuru, vynálezkyně Olivia Lum, zakladatelka a majitelka společnosti Hyflux, obdržela ocenění Světový podnikatel. První žena a navíc z Asie.To je bomba! A čímpak si tato žena zasloužila takovou poctu? No, ničím jiným, než že uvedla do praxe něco, o čem se ještě donedávna mluvilo jako o nesplnitelném snu. Čištěním vody přes molekulární filtry či membrány (technické podrobnosti zde)."

V.Vlk se pozastavuje nad tím, proč tento převratný vynález není oslavován Greenpeace, Zelenými a dalšími ekologisty. A přichází s vysvětlením tohoto podivného ticha. Tito aktivisté žijí z toho, že předstírají řešení problémů. Když problém zmizí, budou bez práce! Navíc je zřejmě rozčiluje, že ekologický problém vyřešil kapitalista. Zelené hnutí se netají tím, že je proti kapitalismu a pokládá buržoazii za cosi zlého, co profituje ze znečišťování přírody.

"Chudá dívka vystudovala za své peníze, ne za nějaké extra vymyšlené multikulti-gendero-zelené granty. Pak nastoupila do práce a pracovala a pracovala (už tahle představa musí mladé aktivisty děsit k smrti) a nakonec spáchala jeden z největších hříchů, při kterém musí i Liška dostávat rudou barvu. Založila ……poslouchejte dobře …ta hrůza…. soukromou kapitalistickou firmu, která skutečně, ale skutečně zlepšuje životní prostředí!!! Bez jakéhokoli schválení soudruhů z Komise OSN pro životní prostředí a vůbec podobných jiných."

Zbytek článku  ZDE