Bobošíková o klimatismu

07.05.2010 10:15

(euportal) V odkazu najdete článek paní Bobošíkové, kde se obouvá do klimatických eko-nesmyslů, které podkopávají naši ekonomiku. Z euro- a klima-skeptických stran má ve volbách asi největší šance. Strana jednoho muže, totiž ženy. Připomenu, že strany s racionálně skeptickým programem (Železný, Bobošíková, Svobodní) propásli svou šanci před eurovolbami. Nespojili se tehdy ani před současnými volbami. Např. proto, že Suverenita není příliš pravicová strana. A tak si raději vzájemně kradou voliče. Divide et impera.

V okamžiku, kdy veřejnost touží po "nových stranách" se tedy do parlamentu zřejmě dostanou strany sice jakoby nové, ale zase eurooptimistické a klimatistické. V politice "Brusel to nařídí, my to poslušně odhlasujeme" se tedy žádná změna nechystá. 

Bruselská politika boje proti skleníkovýcm plynům je založená na Climategate (podvod s globálním oteplováním) a zfixlovaných grafech a modelech. Kdo se této "pseudo-science-based-policy "postaví? Protože další eko-zákazy už jsou na cestě.

Úvaha:

Když my klimaskeptici nemáme v parlamentu žádné zastoupení, proč máme platit daně? Americká válka za nezávislost kdysi začala právě  podle hesla "žádné zdanění bez zastoupení." Jak to, že v parlamentu neexistuje opozice? Co je to za parlamentní demokracii, když klimatický bruselský režim nemá v ČR parlamentní opozici? Voliči se zase řídí podle věcí nepodstatných (nelíbí se mi pan Paroubek) místo podle věcí podstatných.