Aerolinky si budou kupovat emisní povolenky, potvrdila sněmovna

19.05.2010 12:40

(ekolist) Další vítězství blbosti nad zdravým rozumem.  "Letečtí dopravci si budou muset od roku 2012 kupovat emisní povolenky na emise ze svých letadel. Stát současně zmírní pravidla pro přidělování bezplatných emisních povolenek elektrárenským a také teplárenským firmám. Dnes tak rozhodla sněmovna, když přehlasovala veto prezidenta Václava Klause. Zákon tak nyní bude rovnou vyhlášen ve Sbírce zákonů."

Jak mohou poslanci dál hlasovat podle toho, co jim nakukali podvodníci z Climategate? Proč se naši volení zás-tupci nechají tak vodit za nos? Na jakých podkladech je tento zákon založen? Na zprávách IPCC. Nebyly náhodou zprávy IPCC zdiskreditovány jako nedůvěryhodné?

A o kolik se tím oddálí ono údajné globální oteplování? Asi o minutu za sto let? Nám to zdraží letenky. Vliv na globální teploty nula celá nula. To je opravdu dobrý obchod. Moc dík.

Občané jsou v rozporu s presumpcí neviny trestáni za něco co neudělali. Za globální oteplování (které navíc skončilo/přerušilo se před 10-15 lety).

Ale režim zeleného náboženství v Bruselu vědecké důkazy, čísla ani rozum nezajímají. Precedent: Islámský režim se také v Arábii prosadil a utužil svou moc bez jakýchkoli vědeckých důkazů na svojí straně. Jedna zelená totalita jako druhá.

A když už chcete mermomocí snižovat emise stůj co stůj, mohli byste laskavě začít u sebe, než začnete buzerovat nás? Třeba, že by Al Gore začal chodit pěšky? Ať se Al Gore vzdá majetku  (GIM) a elektřiny a odstěhuje se do nízkoenergetické chýše z listí.  Jinak káže vodu a pije víno.

 

Al Gore: Mám příjemný pocit, že jsme účastí na té konferenci zase o něco prospěli životnímu prostředí.